Junior stanser / flexo drukker

Functieomschrijving

Wil jij graag aan de slag in de grafische industrie, maar heb je niet de juiste diploma's of werkervaring?  Dan biedt Geostick jou een mooie kans! 


We zijn op zoek naar een Junior stanser / flexo drukker.

Mocht je géén ervaring hebben als Stanser/flexodrukker maar wel een goede motivatie en wel bij ons aan de slag willen, meld je dan aan voor de functie van Junior stanser / flexo drukker. We zullen je dan alle kneepjes van het vak gaan leren. Je hebt dan een praktijkopleider bij je staan en je hebt zicht op een vaste baan.


Functievereisten

Geostick is al bijna 100 jaar een drukkerij en leverancier van zelfklevende etiketten, kaartproducten, flexibele verpakkingen, shrink sleeves, TTR linten, labelprinters en etiketteermachines. Wij zijn op zoek naar nieuwe jonge technische talenten die via een training on the job het operator vak onder de knie krijgen.

Jij:

  • bent minimaal 16 jaar en hebt jouw (VMBO) opleiding afgerond;
  • wil graag het vak drukker/na bewerker leren;
  • bent vijf dagen per week beschikbaar;
  • bent bereid om in een twee ploegendienst te werken;
  • bent nauwkeurig, vriendelijk en toegankelijk;
  • hebt een hands-on mentaliteit.Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij enthousiast over deze mooie kans en denk je dat je goed past in ons team? Dan nodigen wij je uit om online kennis te maken of om direct te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze nieuwe functie bij Geostick.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Timothy van der Schaaff via +31 (0)689973310 of stuur een WhatsApp met je vraag 

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure